Известие

Collapse
No announcement yet.

дебитомер "HUKO" или "MAPKO"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дебитомер "HUKO" или "MAPKO"

колеги помагаите АЛФА 146 ti предлагат ми двата модела пробвах колата и с двата (на двете фирми) с MAPKOто сякаш е по добре но лампата на таблото не угасва а с HUCOто лампата гасне и святка понякога , но колата се държи странно - придарпва при рязко подаване на газ от ниски обороти парво заглъхва и тогава се изстрелва !!! Някои има ли идея и двата ли са боклуци или има и други болки бегачката ???
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Първо направи диагностика и виж дали наистина няма и друг проблем. И си вземи БОШ, вече не са толкова убийствено скъпи.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Аз от 1 седмица съм с МАРКО и за сега нямам проблеми...за другия незнам!
      Alfa Romeo 145...+5

Comment

писна ми от ментаци , за таз капризна палавница или наи доброто или нищо ДНЕС си поръчах нов BOSCH във вторник ще е на колата и ще разказвам BOSCH - 133 лв MAPKO - 175 лв с отстапка ко стаа тука ще се чуе във вторник

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
          писна ми от ментаци , за таз капризна палавница или наи доброто или нищо ДНЕС си поръчах нов BOSCH във вторник ще е на колата и ще разказвам BOSCH - 133 лв MAPKO - 175 лв с отстапка ко стаа тука ще се чуе във вторник
          И вземи отиди на диагностика,защото лампата няма как да свети от прецакан дебиломер
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

такааа сложих новия дебитомер BOSCH още пред магазина запалих колата и угаснаха лампи колата варви прилично не придарпва не си мени оборотите сякаш е нова кола . Сега следва диагностика да видим има ли нещо скрито и да се пускаме спокоино с рацерите

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              И вземи отиди на диагностика,защото лампата няма как да свети от прецакан дебиломер
              верно ли????????????????????,,,,,,,ааааааааааа нещо си са объркал ........свети та са къса,само да излезе от границите
              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Свети и още как!
                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                sigpic

Comment

ОК щом казвате професори Аз лично съм виждал много коли с преебан дебитомер и на никоя не и светеше лампата,включително и моята лична кола
                  Last edited by Mury; d.m.y г., 19:40.
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

С Хюкото съм имал проблеми...не се разбра с моята.
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

ОК щом казвате професори Аз лично съм виждал много коли с преебан дебитомер и на никоя не и светеше лампата,включително и моята лична кола
                      колега никои не те обвинява в некомпетентност но недеи и ти нас
                      ти си го написал ДУШАТА дето е крие между пластмасите и ламарините ни прави номерца защото в момента в които сложих новия BOSCH след това запалих "нов" автомобил (както съм писъл по горе - не си колебае оборотите не свети лампата на ИНЖ. не пуши черно кат я срачкам на регулатор) а и разхода ми падна осезателно
                      така че ПАЛАВИ ИТАЛИАНКИ

ПОЗДРАВИ и без лоши чуства

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                        Колега, от къде тези евтини дебитомери ? Дай малко инфо ! На мен в Бош център в Бургас днес ми предложиха за № 0280 217 111 цена 420 лв.
                        146 1.6 TS 01.97

Comment

111 са скъп дебитомери...и пак не ти е висока цената!
                          Alfa Romeo 145...+5

Comment

колега цената е 133 лв за бош но моя заваршва на 019 доколкото разбрах цената на 111 е над 400лв или 500лв така че всичко опира до оригиналния номер

Comment

Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение
                              111 са скъп дебитомери...и пак не ти е висока цената!
                              Тази цена е от новата ценова листа на Бош която е от два дни. До сега този дебитомер беше 760 лв. вече е 420.
                              146 1.6 TS 01.97

Comment

Working...
                              X